Her er en nem opskrift på super sprøde æblechips! De kræver ikke meget arbejde, kun tid, da de skal nå at dehydrere i ovnen 🍎
Brug gerne et mandolinjern til denne opskrift, så kan du nemt opnå de tynde skiver der skal til for at dine chips bliver sprøde og dejlige. Jeg anbefaler et der kan stå selv, og kan justeres som dette: reklamelink Mandolinjern
Jeg kan rigtig godt lide friske æbler, kogte æbler og bagte æbler, men på en eller anden måde smager de bare endnu bedre som æblechips!
Æblechips er en skøn snack om aftenen, hvis man trænger til lidt sødt! Men de gør sig også godt i madpakken, som et sprødt og sødt indslag!
Du kan se en video hvor jeg laver æblechips lige her på instagram – og følg gerne med derinde, der deler jeg endnu flere opskrifter og mere inspiration.
Opbevar dine æblechips i en lufttæt beholder, for at holde på sprødheden. De bliver blødere med tiden, men du kan faktisk friske sprødheden op ved lige at bage dem 10 minutter. Hvis de da holder så længe 😅
Har du prøvet mine havrevafler? Ellers finder du opskriften lige her.