Helt simple, men super lækre og aromatiske ovnstegte kartofler med hvidløg og timian! De tager ikke mange minutter at bikse sammen – og så fungerer de perfekt som tilbehør til det meste. Fx. til grillemaden, nu hvor sommeren nærmer sig.
Du kan dyppe dem i fetadip – den opskrift kommer op senere i dag 👀 og lad mig bare sige, det var et hit herhjemme. Det var næsten så skålen blev slikket ren 🫢
Siden jeg delte sidste opskrift herinde, har foråret endelig fået fat og temperaturen er lun og sommeragtig. Det betyder herhjemme, at vi spiser flere salater, flere kartofler og dejlige dips og knapt så så mange tunge retter. Det kommer mine opskrifter helt sikkert til at bære præg af! Ikke mindst så svømmer vi i urter. Merian(oregano), timian, persille og rosmarin. Især førstenævnte bør du plante, hvis du ikke har den i haven/på altanen. Den er så gavmild, at den kommer op som ukrudt mellem fliserne 🌿
Til denne opskrift har jeg brugt nye kartofler, de er små og smager skønt, men du kan bruge hvilken som helst kartoffel – men er de store, så skær dem i tern i stedet.
Hvad vil du servere disse kartofler med? 🥔 Skriv det gerne i en kommentar herunder, eller tag mig på instagram, så vi kan inspirere hinanden! @katinkafrederikke
Hvis du ikke har prøvet dem endnu, så lad mig lige huske dig på at prøve min opskrift på salt and vinegar kartofler 😍 Den opskrift finder du lige her!