maj 19, 2024

Havregrødsmuffins

havregrødsmuffins

På udkig efter lidt variation til morgenmaden? Så skal du prøve disse lækre havregrødsmuffins. De kan godt spises som de er, men gør dig selv den tjeneste at servere dem med en god klat græsk yoghurt og lidt marmelade. Så lækkert! Næsten som kage til morgenmad! 🍰

De er nemme at bikse sammen og tager kun 15-18 minutter før de er klar til servering – og så kan man endda give en med i madpakken, hvis der skulle være flere tilbage 🧁

havregrødsmuffins

Jeg bager dem i (reklame-link) disse forme – der giver én portion 6 muffins. Jeg kan varmt anbefale denne silikoneform, jeg har to af dem og bruger dem ugentligt – og har gjort det i mange år efterhånden – og de holder bare.

Mine børn spiser gladeligt havregrødsmuffins på alle tidpunkter af døgnet, i modsætning til almindelig havregrød, der ikke siger dem så meget. Det er virkelig en god måde at få en mættende og nærende morgenmad 🙏

Har du ikke chokolade, kan den godt undlades, men jeg vil ikke anbefale at undlade bær. En tsk frosne vilde blåbær pr. muffin, kunne dog også være lækkert!

Husk du kan følge med på Instagram, hvor jeg deler endnu mere mad og inspiration 📸 Tag mig gerne hvis du prøver mine opskrifter, så vi kan inspirere hinanden. @katinkafrederikke

havregrødsmuffins

Havregrødsmuffins

En dejlig mættende morgenmad eller snack – spis dem med en klat græskyoghurt og lidt marmelade til.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Morgenmad, Snack
Køkken bagværk
Antal 8 muffins

Ingredienser
  

  • 4 dl finvalsede havregryn
  • 1 tsk kanel
  • 0,5 tsk kardemomme
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 nip salt
  • 2 spsk sirup
  • 2 stk modne bananer
  • 1 spsk peanutbutter
  • 2 dl mælk
  • 20 gr mørk chokolade
  • 6-16 stk hindbær – friske eller frosne.

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 170 gr varmluft og find 6 store/8 mindre muffinsforme frem.
  • Mos bananerne med en gaffel og rør alle ingredienser sammen, undtagen chokolade og hindbær. Hæld dejen i formene og stik stykker af chokolade og hele hindbær ned i hver enkelt muffin.
  • Bag til de er gyldne, ca. 15-18 minutter.
  • Server dem gerne med græsk yoghurt og evt. en klat marmelade.

Noter

Du kan godt undlade peanutbutter i denne opskrift.
Keyword bagværk, morgenmad

Husk også at kigge forbi min opskrift på morgenmadsvafler 😋

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering