På udkig efter lidt variation til morgenmaden? Så skal du prøve disse lækre havregrødsmuffins. De kan godt spises som de er, men gør dig selv den tjeneste at servere dem med en god klat græsk yoghurt og lidt marmelade. Så lækkert! Næsten som kage til morgenmad! 🍰
De er nemme at bikse sammen og tager kun 15-18 minutter før de er klar til servering – og så kan man endda give en med i madpakken, hvis der skulle være flere tilbage 🧁
Jeg bager dem i (reklame-link) disse forme – der giver én portion 6 muffins. Jeg kan varmt anbefale denne silikoneform, jeg har to af dem og bruger dem ugentligt – og har gjort det i mange år efterhånden – og de holder bare.
Mine børn spiser gladeligt havregrødsmuffins på alle tidpunkter af døgnet, i modsætning til almindelig havregrød, der ikke siger dem så meget. Det er virkelig en god måde at få en mættende og nærende morgenmad 🙏
Har du ikke chokolade, kan den godt undlades, men jeg vil ikke anbefale at undlade bær. En tsk frosne vilde blåbær pr. muffin, kunne dog også være lækkert!
Husk du kan følge med på Instagram, hvor jeg deler endnu mere mad og inspiration 📸 Tag mig gerne hvis du prøver mine opskrifter, så vi kan inspirere hinanden. @katinkafrederikke
Husk også at kigge forbi min opskrift på morgenmadsvafler 😋